[Ossm-members] Re: Offtopic: Karpos onnet wifi

Velko KOCEV velko.kocev at gmail.com
Thu Oct 6 11:39:26 UTC 2005


А да те зачлениме у некој подмладок за чистота на мејлинг листи:)

On 06/10/05, Georgi Stanojevski <georgis at unet.com.mk> wrote:
>
> Velko KOCEV wrote:
> > Ја сум врзан. Изглеа затоа ја глеам страницата. Инаку ја ископирав кај
> мене
> > на блог, http://vele.softver.org.mk/wifi па можете да ја видите. Нема
> ништо
> > посебно на неа само пораката која ја ископирав и од кај до кај им е
> > покриеноста. Неам информации за 12 месеци унапред, ама ако е така не
> знам шо
> > ќе се праи.
>
> Абе Велко колку е комплицирано да научиш како убаво се пишуваат пораки,
> да ги кратиш непотребните работи и слично???
>
> Ова е веќе трет пат како ти посочувам да го прочиташ бонтонот, овој пат
> и на јавна листа да видат и другите! :(((
>
> http://www.slobodensoftver.org.mk/dokumenti/bonton.html
>
>
> Меѓу другото што има врска Оннет вајфај со нашава листа?
>
>
> Се разбира освен што се ОнНет добри луѓе и ни помогаат во хостирањето на
> истата.
>
> --
> Glisha
> The perfect OS, MS-DOS!
> No patches, no root exploits for 21 years.
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at hedona.on.net.mk
> http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20051006/0cf1f54c/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list