[Ossm-members] Фајрфокс бета2

Дамјан penguinista at mail.net.mk
Thu Oct 6 22:36:45 UTC 2005


> > А грешки во стрингови нема поправање веќе?
>
> Има.

мои забелешки,
десен клик на страна, „Види ги информациите за страницата“

  Режим на рендерирање: -> Стандарден режим на одговарање
одговарање??

  Референтно URL:
референтно??

-- 
дамјан

      ...and that is how we know the Earth to be banana-shaped.More information about the Ossm-members mailing list