[Ossm-members] Фајрфокс бета2

Новица Наков novica at bagra.org
Thu Oct 6 09:41:37 UTC 2005


> само на еден екран ми излезе нешто чудно, ќе има на
> флајспреј слика.

Ајде.


> А грешки во стрингови нема поправање веќе?

Има.

> Бидејќи има две грешки :( Кај менијата за работа со
> профили.

А тие се?


-- 
Новица

"It is the mark of an educated mind to be able to entertain a thought without 
accepting it." - AristotleMore information about the Ossm-members mailing list