[Ossm-members] Слеквер за Штип?

Aleksandar Balalovski aleksandar.balalovski at gmail.com
Fri Oct 14 16:12:16 UTC 2005


Новица Наков wrote:

>Ќе му сними некој на човеков дистрибуција?
>
>http://linux.net.mk/node/2308
>
>  
>
Јас имам Слек 10.2, двете цдиња, ќе го контактирам да му пратам.

Поздрав
More information about the Ossm-members mailing list