[Ossm-members] Install Party 2006 by Mandriva Linux

Kocoski Igor igor at sam.com.mk
Tue Oct 25 17:52:11 UTC 2005


Aleksandar Balalovski wrote:

> Зоран Димовски wrote:
>
>> Здраво на сите.
>> По излегувањето на Mandriva Linux 2006, дечките од Франција сакаат да 
>> прават настани низ целиот свет по повод спојувањето на Трите компании 
>> и технологиите, Mandriva Linux - Conectiva Linux и Lycoris. Понудено 
>> ми е ова да се организира и во Македонија. 
>
>
> Во Битола се организираме. Денес контактирав со уште 2-3ца Луголаши и 
> се надевам позитивен одзив такашто веројатно мин. 5 души доаѓаме од 
> Лугола. Само се оставам на времето.
>
> Поздрав
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at hedona.on.net.mk
> http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>
>
Ajde ete me i mene za vo BITOLA  !!!!
igor at sam.com.mk
Многу Битолчани се прибираат кај мене во Студио да видат на што личи 
еден Линукс, па секогаш им снимам некоја боот верзија .... а начесто се 
од поголемки фирми.

Поздрав
КочоскиMore information about the Ossm-members mailing list