[Ossm-members] Install Party 2006 by Mandriva Linux

Aleksandar Balalovski aleksandar.balalovski at gmail.com
Tue Oct 25 17:44:18 UTC 2005


Зоран Димовски wrote:

> Здраво на сите.
> По излегувањето на Mandriva Linux 2006, дечките од Франција сакаат да 
> прават настани низ целиот свет по повод спојувањето на Трите компании 
> и технологиите, Mandriva Linux - Conectiva Linux и Lycoris. Понудено 
> ми е ова да се организира и во Македонија. 

Во Битола се организираме. Денес контактирав со уште 2-3ца Луголаши и се 
надевам позитивен одзив такашто веројатно мин. 5 души доаѓаме од Лугола. 
Само се оставам на времето.

ПоздравMore information about the Ossm-members mailing list