[Ossm-members] khangman

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Thu Oct 27 11:05:17 UTC 2005


Новица Наков wrote:

> Имам мали братучетки што сакаат да штракаат по компјуер, па
> ги преведов/прилагодив животните што се за бесење во khangman.
> Кај мене преводите стојат во:
> $HOME/kde/share/apps/khangman/data/mk
> 
> А овде треба да има и еден mk.txt чија што функција не ми е позната. Па,
> touch mk.txt $HOME/kde/share/apps/khangman/

Се фалиш? Прашуваш?

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS!
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list