[Ossm-members] khangman

Новица Наков novica at bagra.org
Thu Oct 27 16:30:30 UTC 2005


Georgi Stanojevski напиша: 

> Се фалиш? Прашуваш?

Што?

Нели гледаш дека го имам закачено преводот во пораката?


-- 
Новица

There is no patch for stupidity.More information about the Ossm-members mailing list