[Ossm-members] khangman

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Thu Oct 27 20:27:36 UTC 2005


Новица Наков wrote:

>>Се фалиш? Прашуваш?
> 
> 
> Што?
> 
> Нели гледаш дека го имам закачено преводот во пораката?

Упс, се извинувам. Сеуште се навикнувам на Громовитава птица не приметив.

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS!
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list