[Ossm-members] гном2.12пивопиење и една молба

Новица Наков novica at bagra.org
Wed Sep 7 01:18:51 UTC 2005


Утре веројатно ќе поминам на кеј. Ако некој од тие што доаѓа е во можност, би 
го замолил да земе со него најнови билдови за win (инсталер) и linux од ФФ и 
ТБ, на CD, laptopt, сеедно... пошто барем фајрфоксот треба да го погледам 
уште малку, а дома немам билд.

Фала.


-- 
Новица

Beware of he who would deny you access to information,
for in his heart, he dreams himself your master.More information about the Ossm-members mailing list