[Ossm-members] Re: Flyspry

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Fri Sep 9 13:39:12 UTC 2005


Ненад Спиркоски wrote:

>1. Кога се отвара нов налог, не можеше да се отвори со поле „Име“ на кирилица. 
>Го напишав на лат. и после логирање го сменив во кирилица...
>
>2. Во последниве 2 недели неколку пати не работеше, те, ми прикажа порака дека 
>ми прати "confirmation code" а маил не ми стигна...]
>  
>
Одамна е пореметен тој флајспрејот, многу луѓе се жалат за секакви 
работи. Можда нешто е поправено во новата верзија? Дамјан?

И вака работи ама треба да му влагаш од позади со финти нинџиски.

-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list