[Ossm-members] Re: Flyspry

Ненад Спиркоски spiki at verat.net
Fri Sep 9 14:10:25 UTC 2005


> Одамна е пореметен тој флајспрејот, многу луѓе се жалат за секакви
> работи. Можда нешто е поправено во новата верзија? Дамјан?
>
> И вака работи ама треба да му влагаш од позади со финти нинџиски.
Да + многу ме изненади кога отворив прееска во друг прелистувач и гледам дека 
не сум бил одјавен.

Пред 2 минути ми се заглави без врска, ништо на релоад... (му скратив урл до 
индекс и проработи)

-- 
I've run DOOM more in the last few days than I have the last few
months.  I just love debugging ;-)
	-- Linus Torvalds


More information about the Ossm-members mailing list