[Ossm-members] Re: Ден на слободнен софтвер во Скопје

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Fri Sep 9 15:01:15 UTC 2005


Arangel Angov wrote:

> Кој има цедиња со убунту хоари нека ги донесе за да ги поделиме на луѓе.


Ацо ми донесе 30 Убунту хоари. Нема ли никој друг останато цедиња? Ако 
има некој ве молам донесете ги утре у 12.00 на школка.

Фала.


-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list