[Ossm-members] Re: Ден на слободнен софтвер во Скопје

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Thu Sep 8 09:31:48 UTC 2005


Arangel Angov wrote:

> Пошто сите не одјебаа за простор и пошто педерите од НВО инфо центарот 
> не ми одговорија на барањето за прес, на 10 септември, сабота, од 
> 12.00 до 16.00 ќе бидеме во школка на парк, ќе делиме 


Забораив ова.

Ако ништо друго дојдете за групњакот, ќе се сликаме сите со маичките за 
да ги испратиме сликите на www.softwarefreedomday.org. :)


-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list