[Ossm-members] Re: Ден на слободнен софтвер во Скопје

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Fri Sep 9 15:50:11 UTC 2005


Jordanka Petrushevska wrote:

> јас имам едно десетина убунту цедиња, ако можам ќе поминам и ќе ти ги 
> донесам. А може да ги донесам на маратонот?


Цедињата треба да ги делиме утре во парк. Ако не можеш да ги донесеш 
утре тогаш можеш на маратонот ама повеќето луѓе што ќе дојдат таму 
сигурно веќе ги имаат тие цедиња. :)

-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list