[Ossm-members] Re: Ден на слободнен софтвер во Скопје

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Sat Sep 10 20:11:11 UTC 2005


Сликите се на http://ufo.softver.org.mk/sliki/sfd05/sfd05.html

Ова се слики само од мојот апарат, кога ќе ги испратат и Глиша и Марко, 
ќе ги додадам и тие на галеријата.
Ја додадов врската за галеријата во викито за слики од денешните настани 
на сајтот на СФД.

-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list