[Ossm-members] Firefox/Thunderbird 1.5 - можни не-l10n проблеми

Новица Наков novica at bagra.org
Sun Sep 11 11:06:48 UTC 2005


За ова го замолив веќе Игор, но еве и до сите (т.е. уште до Ненад :-)).

Видете што се случува при uninstall на ФФ и ТБ. Дали изгледа се како што 
треба? Да не имаме и некакви проблеми со тие делови од работата.-- 
Новица

Who so would be a man must be a nonconformist.More information about the Ossm-members mailing list