[Ossm-members] Re: Firefox/Thunderbird 1.5 - можни не-l10n проблеми

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Sun Sep 11 20:44:02 UTC 2005


Сакав да го тестирам преводот на тандебрд под линукс и никако не можам да стигнам до чекорот кај што ќе го видам преводот. XPI-то се инсталира без проблеми и покажува дека е инсталирано откако ќе го исклучам и вклучам тандербрдот пак. Ако пробам да го подигнам со -UILocale mk-MK -contentLocale MK воопшто не се ни подигнува. 

Некој да не имал ваков проблем?

- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list