[Ossm-members] Re: [Fwd: Re: [native-lang] Proposal of opening a project for OO.org localosation in Macedonian language (mk)]

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Wed Sep 14 23:30:15 UTC 2005


Новица Наков напиша:
> Инкау, ОО.о и така е срање, со тоа јавата во него и слично... koffice, чиста 
> работа. :-D
>   
Abiword и Gnummeric немаат проблем со Македонија исто така. Не знам што 
сме се фатиле со ова OO. Ај да го откажеме маратонот на време. :)

-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list