[Ossm-members] [Fwd: Re: [native-lang] Proposal of opening a project for OO.org localosation in Macedonian language (mk)]

Новица Наков novica at bagra.org
Wed Sep 14 23:30:59 UTC 2005Не можам да читам сега, а и искрено некако ме заболе што кажал некој девелопер 
таму. Ако е потребен официјален став, тогаш ви предлагам да се искористи 
содржината од она што на 27.09.2004 им го пративме на дебиан на слична 
дискусија.


two macedonias: summary е subject, автор сум јас. Сигурно нема да биде тешко 
да се ископа пораката.

Инкау, ОО.о и така е срање, со тоа јавата во него и слично... koffice, чиста 
работа. :-D-- 
Новица

"It is the mark of an educated mind to be able to entertain a thought without 
accepting it." - AristotleMore information about the Ossm-members mailing list