[Ossm-members] [Fwd: Re: [native-lang] Proposal of opening a project for OO.org localosation in Macedonian language (mk)]

Vladimir Stefanov vladoboss at mt.net.mk
Thu Sep 15 09:03:06 UTC 2005


Се среди работата. Типот ми се извини, не сакал да ме навреди и кажа 
штом под ISO сме заведени како „мк“ тогаш нема никаков проблем и 
проектот ќе се вика http://mk.openoffice.org
Како се средуваат работите коа ќе им сржеш малку, а? :-)


More information about the Ossm-members mailing list