[Ossm-members] Re: Пријавување за маратонот

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Thu Sep 15 18:38:41 UTC 2005


Arangel Angov напиша:
> Која пријава на www.softver.org.mk, една пријава е и е на горната 
> адреса. Таа е поставена секаде. ???
Золтан што е муабетов бе? Како успеа да ти го прочита сајтот 
www.slobodensoftver.org.mk/maraton2005/prijava.php во 
www.softver.org.mk/maraton2005/prijava.php ? :)


-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list