[Ossm-members] Re: Пријавување за маратонот

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Thu Sep 15 18:35:38 UTC 2005


Milos Stolic напиша:
>>>
>>> Пријавувате се тука - 
>>> http://www.slobodensoftver.org.mk/maraton2005/prijava.php
>
> Две забелешки:
> 1. Пријавата на www.softver.org.mk не функционира. Ставете го горниот 
> линк.

Која пријава на www.softver.org.mk, една пријава е и е на горната 
адреса. Таа е поставена секаде. ???
> 2. Зошто маратонот се одржува сред сесија!? Јас неможам да дојдам 
> заради ова. Мислам дека Октомври и каде каде подобар месец за 
> организирање на вакви настани.
Абе во октомври некој друг ќе има сесија, трет ќе биде болен итн итн, 
нема добро лошо време, секогаш има луѓе што можат и што не можат. Јеби 
га тоа е.

Поздрав.

-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list