[Ossm-members] Re: Пријавување за маратонот

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Thu Sep 15 21:58:11 UTC 2005


Zlatko Trajceski напиша:
> Taka e obajvena vesta od Glisha.
>   

Глеам ја океј беше на сајтот на ОССМ, ама Глиша со нинџиски финти игра, 
го мрзи да куца море. :)


-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list