[Ossm-members] Re: Пријавување за маратонот

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Thu Sep 15 22:36:39 UTC 2005


На 15 сеп 2005 (четврток), Arangel Angov напиша:

> >Taka e obajvena vesta od Glisha.
> >  
> Глеам ја океј беше на сајтот на ОССМ, ама Глиша со нинџиски финти игра, 
> го мрзи да куца море. :)

Абе што сум јас крив, на Златко рсс фидот што го праеше му е сјебано 
напраен да не ги поправа локалните линкови кога пропагира. :)

Ама па кој го посетува www.softver.org.mk, бреe. :)

Ај веста ќе ја средам сепак. 

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list