[Ossm-members] Firefox/Thunderbird 1.5 - можни не-l10n проблеми

Igor Stamatovski assyst at on.net.mk
Thu Sep 15 22:06:36 UTC 2005


Дамјан напиша:
>> За ова го замолив веќе Игор, но еве и до сите (т.е. уште до Ненад :-)).
>>
>> Видете што се случува при uninstall на ФФ и ТБ. Дали изгледа се како што
>> треба? Да не имаме и некакви проблеми со тие делови од работата.
>>     
>
> Го пробав ова на windows, немаше никакви проблеми... освен што останаа некои 
> фајлови во директориумот кајшто беа инсталирани (install.log и слични) - што 
> мислам е нормално.
>   
Е па јас за секој билд инсталирав, и може се има зезнато нешто.
> Firefox при инсталација вика Добредојдовте во Мозила, тоа го собира ... 
> иако, што знам, не ми е некако логично.
>
>   
Вика и Firefox , само што е во нов ред па не се гледа :)
> ThunderBird при инсталација сеуште не го собира пошто вика Добродојдовте во 
> Мозила Тандрбрд или така нешто.
>   

Се најде мислам начин на Netscape l10n листата за ова и ќе биде средено 
кога..
> сево ова со најновите build-ови од 13.09.2005 (пред да ги пукнат).
>
>   
ќе ги избилдаат без да пукнат..

ИгорMore information about the Ossm-members mailing list