[Ossm-members] Firefox/Thunderbird 1.5 - можни не-l10n проблеми

Дамјан penguinista at mail.net.mk
Thu Sep 15 12:56:26 UTC 2005


> За ова го замолив веќе Игор, но еве и до сите (т.е. уште до Ненад :-)).
>
> Видете што се случува при uninstall на ФФ и ТБ. Дали изгледа се како што
> треба? Да не имаме и некакви проблеми со тие делови од работата.

Го пробав ова на windows, немаше никакви проблеми... освен што останаа некои 
фајлови во директориумот кајшто беа инсталирани (install.log и слични) - што 
мислам е нормално.

Firefox при инсталација вика Добредојдовте во Мозила, тоа го собира ... 
иако, што знам, не ми е некако логично.

ThunderBird при инсталација сеуште не го собира пошто вика Добродојдовте во 
Мозила Тандрбрд или така нешто.

сево ова со најновите build-ови од 13.09.2005 (пред да ги пукнат).


-- 
дамјан

           Intel: where Quality is job number 0.9998782345!More information about the Ossm-members mailing list