[Ossm-members] Интервју за ГномЖурнал

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Sun Sep 18 18:42:34 UTC 2005


Во вторник праам интервју со директорката на проектот задужена за 
инсталација на Убунту машини низ 400 школи, невладини организации и 
факултети во државава.

Треба да и поставам прашања во стил, зашто убунту, зашто слободен 
софтвер итн итн.. Поставете прашања што би можел да и ги поставам пошто 
интервјуво е за ГномЖурнал (ноемвриски број).

Фала.

-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list