[Ossm-members] Македонска Опен Офис страница

Vladimir Stefanov vladoboss at mt.net.mk
Mon Sep 19 10:39:03 UTC 2005


Конечно се отвори страница за македонска верзија на Опенофис 
http://mk.openoffice.org
Од сега па натаму се ќе се одвива преку неа. Сите заинтересирани за 
допреведување на хелпот нека се зачленат таму на мејлинг листата 
dev at mk.openoffice.org и од таму ќе се следи кој што земал, што вратил, 
до каде е преводот...
Ај честито


More information about the Ossm-members mailing list