Re: [Ossm-members] Македонска Опен Офис страница

decata at mt.net.mk decata at mt.net.mk
Mon Sep 19 13:42:34 UTC 2005


Vladimir Stefanov напиша:

> Darko Atkovski напиша:
>
>>>
>> Ај и од мене една забелешка:
>>
>> Првата реченица, помеѓу OpenOffice.org OpenOffice мислам дека треба да 
стои точка.
>> канцеларикси = канцелариски :)
>>
>> Во секој случај, честитки и од мене! :)
>
>
> Ме растуривте ееј :-)
> Ај и тоа го опраив.

Нот овер јет :)) имаш уште една грешка

Добродојдовте =  Добредојдовте

Поздрав.


More information about the Ossm-members mailing list