[Ossm-members] Re: Македонска Опен Офис страница

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Tue Sep 20 22:03:45 UTC 2005


Vladimir Stefanov напиша:
> Ај сега де. Ја му пратив sdf фајл од 130, од Уфо шо ми ги прати. Овој 
> Чехот вика грешки имало многу, ќе ги објавел утре (иако ништо грешки 
> не ми даде при креирањето).

Ти пишав за ова што како. Ако може некој нека му помогне на Владо да ги 
провери датотеките пошо стварно се многу.

> Ова е нешто најпаметно шо некој го кажал овие два дена. Ај сите трк да 
> се зачлените на листата ОДМА!
> http://mk.openoffice.org/servlets/ProjectMailingListList

Се зачленив.


-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list