[Ossm-members] Re: Македонска Опен Офис страница

Goce Andonoski oxyqene at yahoo.com
Tue Sep 20 21:24:37 UTC 2005


 Дали некој можи да ми кажи
зошто кога го надоградувам
сусето онлајн после
надоградувањето системот
паѓа, е сега јас освен
работите кои си ги маркира
самото маркирам и медиа
пакети. Дали е до тоа пошто
при обид за спасување преку
првото цд покажа некио 47
пакети кои што неможел да ги
надогради онлине, а ниту еден
програм не ми чита мп3 формат
ниту ави

____________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at hedona.on.net.mk
>
http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
> 		
__________________________________ 
Yahoo! Mail - PC Magazine Editors' Choice 2005 
http://mail.yahoo.comMore information about the Ossm-members mailing list