[Ossm-members] Зошто ми паѓа системот???

Goce Andonoski oxyqene at yahoo.com
Tue Sep 20 22:18:35 UTC 2005  Дали некој можи да ми кажи
 зошто кога го надоградувам
 сусето онлајн после
 надоградувањето кога ќе го 
 рестартирам компјутерот 
 системот паѓа, е сега јас 
 освен работите кои си ги 
 маркира самото маркирам и
медиа
 пакети. Дали е до тоа пошто
 при обид за спасување преку
 првото цд покажа некио 47
 пакети кои што неможел да ги
 надогради онлине, а ниту
 еден програм не ми чита мп3 
 формат ниту ави
 


__________________________________________________
Do You Yahoo!?
Tired of spam?  Yahoo! Mail has the best spam protection around 
http://mail.yahoo.com More information about the Ossm-members mailing list