[Ossm-members] Re: Многу важно!!! читај одма!!! За сите!!!

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Tue Sep 20 22:54:08 UTC 2005


Видов нешто интересно денес и добив инспирација да го напишам ова. Еве 
една порака до сите:

Не биди ЃУБРЕ и не прај ЃУБРЕ на мејлинг листа!

-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list