[Ossm-members] Re: Многу важно!!! читај одма!!! За сите!!!

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Tue Sep 20 22:46:23 UTC 2005


Дамјан напиша:
> Значи, правилата ги знаеме сите http://www.ossm.org.mk/dokumenti/bonton.html
> ако некој ги прекрши, *најкултурно* Уфо ќе му пише личен mail, а *НЕ* на 
> листа, за тоа што згрешил и како да се опраи!!! 
> На пр. јас на Гоце од прееска веќе му пишав.
>   

Правлита ако ги имаат прочитано повеќе од 5 души од овие 150 ја ќе идам 
ќе се џитнам од МТВ сеа.

Џабе пишувам ја и приватно мејлови коа не ме ебава никој два посто. А да 
почнеш да тргаш ти луѓе од листава може? Ја не гледам трето решение.-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list