[Ossm-members] Pronto

Marko Bocevski marko.bocevski at gmail.com
Wed Sep 21 08:55:13 UTC 2005


Blagoj Kapsarov wrote:

> Има шанси некој да ми каже како да симнам "датотеки" за преводот шо 
> остана од ОО пошо се logged in таму на mk.openoffice.org 
> <http://mk.openoffice.org> али нема нишо таму.
>
>
>------------------------------------------------------------------------
>
>_______________________________________________
>Ossm-members mailing list
>Ossm-members at hedona.on.net.mk
>http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>  
>
На mk.openoffice.org има од лево линкови и таму има Documents & Files. 
Директен линк:

http://mk.openoffice.org/servlets/ProjectDocumentList

Таму преводите се наоѓаат во po-mk директориумот.

МаркоMore information about the Ossm-members mailing list