[Ossm-members] Pronto

Vladimir Stefanov vladoboss at mt.net.mk
Wed Sep 21 10:32:46 UTC 2005


Blagoj Kapsarov напиша:
> Има шанси некој да ми каже како да симнам "датотеки" за преводот шо 
> остана од ОО пошо се logged in таму на mk.openoffice.org 
> <http://mk.openoffice.org> али нема нишо таму.
За по фајловите ти кажа Марко кај се. Ако мислиш да преведуваш, зачлени 
се ОБАВЕЗНО НА dev at mk.openoffice.org мејлинг листата, таму на сајтот кај 
што пишува mailing lists. После да кажеш на листата кој фајл си го земал 
за преведување ОБАВЕЗНО, да не се дуплира работата.


More information about the Ossm-members mailing list