[Ossm-members] Re:Идеја

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Wed Sep 21 15:00:40 UTC 2005


Aleksandar Balalovski напиша:
> нели мислите дека може да се искористи приликата да двајца од оССМ и 
> еден од Лугола присуствуваат во емисија за тема поврана со слободен 
> софтвер во шоуто на Сузе? Добра можност без разлика колку не ја сакате 
> емисијата/водителката...спремен сум да пријавам тема.

Кај Сузе а? :))))))

Ау ќе биде јако можам да замислам само. А тепаат таму ако и изедеш гомна 
на водителката? :)))) Ајде бе ја ќе идам, само да не е у 6 сабајле. :)

-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list