[Ossm-members] Идеја

Dean Josevski dean at integraeng.com.mk
Thu Sep 22 10:46:19 UTC 2005


Aleksandar Balalovski wrote:

> Здраво,
>
> нели мислите дека може да се искористи приликата да двајца од оССМ и 
> еден од Лугола присуствуваат во емисија за тема поврана со слободен 
> софтвер во шоуто на Сузе? Добра можност без разлика колку не ја сакате 
> емисијата/водителката...спремен сум да пријавам тема.
>
> Чекам светло
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at hedona.on.net.mk
> http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>
Идејата е добра, треба да одите. Треба да се користат сите конструктивни 
начини за промоција.

-- 
Деан Јошевски
More information about the Ossm-members mailing list