[Ossm-members] Re: Ubuntu support

Velko Kocev velko.kocev at gmail.com
Wed Sep 21 21:34:56 UTC 2005


Арангел Ангов напиша:

> Zlatko Trajceski напиша:
>
>> На сајтот на Убунту отидов на врската каде се излистани компании кои
>> нудат подршка за Убунту и што мислите што видов под името „The Former
>> Yugoslav Republic of Macedonia":
>>
>> http://www.ubuntu.com/support/supportoptions/marketplace/europe
>>   
>
>
> Старо е тоа. Ќе му пишам на Шатлворт сеа дека лажат и дека се 
> Мајкрософт партнер. Ако не му пишам уфо да не се викам!
>
Не под ф, не под м, него под буквата т не стаиле.  Кучиња едни. Па ако 
сакаат Убунту да им се користи овде шо не го сменат тоа. Да им пишам или 
не. Да не ги изнервирам.More information about the Ossm-members mailing list