[Ossm-members] Re: Ubuntu support

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Wed Sep 21 15:41:10 UTC 2005


Velko Kocev напиша:
> Не под ф, не под м, него под буквата т не стаиле.  Кучиња едни. Па ако 
> сакаат Убунту да им се користи овде шо не го сменат тоа. Да им пишам 
> или не. Да не ги изнервирам. 

Не, остај, ќе средам јас и тоа. За некој ден ќе пишам што сум напраил. 
Не пишувајте на никој ништо.

-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list