[Ossm-members] Резултати од маратонот

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Wed Sep 21 16:08:30 UTC 2005


Добитници на награди се:

1. Ангел Сарбаков - УСБ стик
2. Благој Капсаров - ДВД РОМ
3. Мартин Максимовски - ДВД РОМ

Најверојатно ќе треба да ги подигнат на прес конференцијата која што ќе 
се одржи во понеделник. Ќе им пишам ја порака посебно за ова коа ќе знам 
сигурно кога е пресот.

Ако има некој што преведувал а не земал маичка нека каже, има останато 
уште неколку во Метаморфозис и треба да ги дадеме на маратонците што не 
земале.

-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list