[Ossm-members] Тууу

Blagoj Kapsarov kapsarovb at gmail.com
Thu Sep 22 06:40:12 UTC 2005


Абе ја сум изненаден али браво за мене.
Иначе чоки сеса ќе го разбудам и ќе му кажам.
Ја мислев дека он ќе земе прво место!
Али здравје.

Иначе го ставиви Mandriva RC2, е..ње сеа за сеа за бета верзија!
Топ!!
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20050922/32e6d9fe/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list