[Ossm-members] �

Vladimir Stefanov vladoboss at mt.net.mk
Thu Sep 22 07:25:46 UTC 2005


Blagoj Kapsarov напиша:
> Абе ја сум изненаден али браво за мене.
> Иначе чоки сеса ќе го разбудам и ќе му кажам.
> Ја мислев дека он ќе земе прво место!
> Али здравје.
Зоки зема второ место, ама ние од ОССМ се откажавме од наградите за да 
можат други од надвор да ги земат. Да не речете после, ете наместена 
работа :-) А и за да привлечеме нови членови, тебе на пример ;-)


More information about the Ossm-members mailing list