[Ossm-members] Re: Ubuntu support

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Thu Sep 22 09:47:02 UTC 2005


Арангел Ангов напиша:
> На крајот сепак не нудат поддршка за Убунту и ако истото ми го 
> потврдат и по телефон

Немаат веб страница а со тоа ни телефон на интернет. :) Ај ако можеш 
провери па пиши што е работата.

Фала.

-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list