[Ossm-members] XFCE prevod

Darko Nikolovski darkon at npk.com.mk
Fri Sep 23 07:18:51 UTC 2005


Има ли некој кај нас почнато или работено на преведување на ХФЦЕ околината?

Јас би сакал да почнам да ја преведувам, па ме интересира дали некој до 
сега работел на тоа, и ако некој почнал да ми каже до каде е и што има 
готово да не ни се дуплира работата?

Второ ме итнересира дали има некое програмче како kbabel кое работи со 
.ро датотеки под Виндоус?
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: darkon.vcf
Type: text/x-vcard
Size: 335 bytes
Desc: not available
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20050923/aab7f7bd/attachment.vcf>


More information about the Ossm-members mailing list