[Ossm-members] OO.org-rc1

Vladimir Stefanov vladoboss at mt.net.mk
Thu Sep 29 06:09:48 UTC 2005


Излезе release candidate 1 на Опенофис со rpm, deb и exe пакети. Може да 
се тестира преводот на Windows оти до сега немавме за него ОО на 
македонски.
Апел до сите кои се вклучени во допреведувањето на помошта и лекторите 
на GUI-то, да ја убрзааат работата, оти вака нема да стигнеме до 
официјалната верзија 2.0
Симнување тука 
ftp://ftp.linux.cz/pub/localization/OpenOffice.org/devel/680/OOO680_m1/Build-1/


More information about the Ossm-members mailing list