[Ossm-members] Re: веб страна, постер... (Преведувачки маратон #3)

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Fri Sep 23 11:41:57 UTC 2005


На 26 авг 2005 (петок), Georgi Stanojevski напиша:

> Еве малечка веб страна за маратонот.
>         http://www.slobodensoftver.org.mk/maraton2005/

Страната е ажурирана, со врски до галерии со фотографии и некои други врски
за понатамошната работа на OpenOffice.org.mk.

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list