[Ossm-members] Zosto mi paga sistemot???

Vlado Peshov vlatkop at gmail.com
Thu Sep 29 10:15:41 UTC 2005


Дај потенцирај конфигурација, верзија на кернел, на X и кажи каде ти
паѓа системот и како? Дали ти се рестартира или ти се кочи...


More information about the Ossm-members mailing list