[Ossm-members] Wiki i страна за маратонот

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Sat Apr 8 19:02:09 UTC 2006


Здравејте сите,

ваква е ситуацијава. Имаме функционално Вики, веќе го полниме со содржини. 
http://wiki.lugola.net. Не се изненадувајте ако видите дека уствари има 
содржини претходно објавени и на линукс.нет.мк. Сите што имате содржини или 
пратете ми ги мене или објавете ги на викито, отворено е.

Исто и во бета 2 верзија е http://maraton.lugola.net. Може да ја видите, ама 
не замерувајте, критика само за дизајнот. Содржината уште се формира.

Апликациите за пријавување на маратонот и за контрола врз преведувањето 
(статистики/датотеки) се при крај.

Поздрав,
до следното..


More information about the Ossm-members mailing list